- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 4 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 12 August 2018
1 grote courgette
2 middelgrote gekookte aardappelen
2 eieren
50 gr speltmeel
Zout
Peper
1 tl knoflookpoeder
1 tl Uienpoeder
1 tl gebroken lijnzaad
Olie
Rasp de courgettes in fijne slierden..
Maak de aardappelen fijn met een vork..
Doe alles goed verroeren en laat de beslag 5 minuten rusten..
Verhit wat olie in een pan en bak de courgetten koekjes 2 minuten op iedere kant mooi bruin..
Leg de koekjes even op papier van de keukenrol om overtollig vet uit te laten lekken..
Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 3.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.