Cocolade kokoscakejes

Preparation time
15 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Cocolade kokoscakejes

125 gram gesmolten boter

175 gram bloem

Half zakje bakpoeder

1 el cacao

175 gram bruine basterdsuiker

3 eieren

1 blikje gecondenseerde melk 

 

Vulling:

Halve reepje pure chocolade

Half reepje melk chocolade

Kokos

 

 Mix de suiker met de eieren door elkaar. Voeg daarbij de boter en cacao toe en mix dit goed door. Zeef de bloem met de bakpoeder en voeg daarna alles erdoorheen. Schep 1 el beslag in elke holte van een ingevette muffinvorm.

 

 Maak een deeg van gecondenseerde melk en kokos en rol er bolletjes van. Leg een bolletje kokos in de holtes van de muffinvorm. Schep de rest van het beslag in de vormpjes tot ze voor ¾ vol zitten.

Bak de cakejes voor 20 minuten op een voorverwarmde oven op 175 graden.

Laat ze na het bakken afkoelen. Smelt de chocolade a bain marie en laat even een beetje afkoelen. Bestrijk de cakejes aan de bovenkant met de chocolade en bestrooi met kokos.

 

 

[Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!