- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
125 gram gesmolten boter
175 gram bloem
Half zakje bakpoeder
1 el cacao
175 gram bruine basterdsuiker
3 eieren
1 blikje gecondenseerde melk
Vulling:
Halve reepje pure chocolade
Half reepje melk chocolade
Kokos
Mix de suiker met de eieren door elkaar. Voeg daarbij de boter en cacao toe en mix dit goed door. Zeef de bloem met de bakpoeder en voeg daarna alles erdoorheen. Schep 1 el beslag in elke holte van een ingevette muffinvorm.
Maak een deeg van gecondenseerde melk en kokos en rol er bolletjes van. Leg een bolletje kokos in de holtes van de muffinvorm. Schep de rest van het beslag in de vormpjes tot ze voor ¾ vol zitten.
Bak de cakejes voor 20 minuten op een voorverwarmde oven op 175 graden.
Laat ze na het bakken afkoelen. Smelt de chocolade a bain marie en laat even een beetje afkoelen. Bestrijk de cakejes aan de bovenkant met de chocolade en bestrooi met kokos.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.