Chocolade kokos cake

Preparation time
10 mins
Cooking time
45 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Chocolade kokos cake

160 gr bio speltbloem

80 gr kokos

2 eieren

100 gr rietsuiker

2 el Marple Syrub

Mesp. Zout

5 el cacao

1 pakje bakpoeder

200 gr griekse yoghurt

2 el melk

 

Topping..

gesmolten chocolade

Kokos vlokken

Meng de cacao met de bloem de kokos en het bakpoeder…

Klop de eieren met de suiker schuimig en voeg de melk ,yoghurt , melk en zout aantoe.. roer op laatst het bloem mengsel doorheen..

Vet de bakvorm in ..

Doe de beslag in de vorm en bak de cake in de voorverwarmde oven op 200 graden 45 minuten

(Zonder hete lucht)

Laat de cake afkoelen…

Doe de gesmolten chocolade overheen en werk de cake af met de kokosvlokken ..

 

[Totaal: 4   Gemiddelde:  4/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!