- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 45 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 10 March 2018
160 gr bio speltbloem
80 gr kokos
2 eieren
100 gr rietsuiker
2 el Marple Syrub
Mesp. Zout
5 el cacao
1 pakje bakpoeder
200 gr griekse yoghurt
2 el melk
Topping..
gesmolten chocolade
Kokos vlokken
Meng de cacao met de bloem de kokos en het bakpoeder…
Klop de eieren met de suiker schuimig en voeg de melk ,yoghurt , melk en zout aantoe.. roer op laatst het bloem mengsel doorheen..
Vet de bakvorm in ..
Doe de beslag in de vorm en bak de cake in de voorverwarmde oven op 200 graden 45 minuten
(Zonder hete lucht)
Laat de cake afkoelen…
Doe de gesmolten chocolade overheen en werk de cake af met de kokosvlokken ..
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.