Cakejes met kersen en chocolade

Preparation time
15 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Cakejes met kersen en chocolade

160 gram roomboter

90 gram gepelde amandelen of amandelschaafsel

40 gram bloem

175 gram poedersuiker

5 eiwitten

1 geraspte schil van citroen

10 frambozen

 

Smelt de roomboter op laag vuur en laat het even op het vuur zodat de boter bruin wordt.  Doe de boter door een zeef heen en laat het luw worden. Maal de amandelen tot een fijn poeder. Meng dit poeder met de bloem en poedersuiker. Klopt de eiwitten los maar niet schuimig of stijf.

 

Meng het bloemmengsel, citroensap en boter met elkaar. Meng dit goed door en schep in een ingevette muffinvorm. Druk in de bovenkant een framboos en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 10-15 minuten.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!