- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
160 gram roomboter
90 gram gepelde amandelen of amandelschaafsel
40 gram bloem
175 gram poedersuiker
5 eiwitten
1 geraspte schil van citroen
10 frambozen
Smelt de roomboter op laag vuur en laat het even op het vuur zodat de boter bruin wordt. Doe de boter door een zeef heen en laat het luw worden. Maal de amandelen tot een fijn poeder. Meng dit poeder met de bloem en poedersuiker. Klopt de eiwitten los maar niet schuimig of stijf.
Meng het bloemmengsel, citroensap en boter met elkaar. Meng dit goed door en schep in een ingevette muffinvorm. Druk in de bovenkant een framboos en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 10-15 minuten.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.