Brusselse wafels

Preparation time
8 mins
Cooking time
2 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Brusselse wafels

 

80 gr zachte roomboter..

1 ei..

2 el vanillesuiker ( homemade)

60 gr suiker..

1/2 tl bakpoeder..

185 ml melk..

185/90 gr bloem..

 

Klop de boter met suiker en vanillesuiker tot een cremige massa..

Voeg het ei aantoe ..

Doe het bakpoeder bij het bloem en roer dit afwisselend met de melk door het boter mengsel..

Het beslag hoort  heel glad en zacht te zijn..

Laat dit 5 minuten rusten..

Verwarm het wafelijzer en bestrijk de platen met wat

Roomboter..

Bak de wafels en serveer ze bv met ijs, slagroom en aardbijen ..

 

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 2.9]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!