Bourgondisch stoofpot

Preparation time
25 mins
Cooking time
80 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Bourgondisch stoofpot

 

2 kilo rundvlees zonder bot

1 ui

3 t. Knoflook

3 wortelen

1 kleine zak diepvries okra

Aardappelen

Peterselie

Tijm

3 el paprikapoeder

1 el komijn

Zout

200 ml bio druivensap blauw

3 el appelazijn

1 glas water

2el ghee

1 el olijfolie

1 tl venkelzaad heel

1l homemade kruidenbouillon

1 el bloem

Bak het vlees op beide kanten goed aan in de ghee en het olijfolie..

Doe het paprikapoeder en de komijn erbij…laat dit even mee bakken..

Daarna de ui en knoflook

Vul het op met de druivensap het water en doe de azijn erbij..

De in plakjes gesneden wortel en de venkel daarna..

Laat dit 30 minuten pruttelen

Spoel de okra af en doe deze met de gesneden aardappelen erbij….

Je kunt dit gerecht met rijst of brood serveren ..

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 3.2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!