- Preparation time
- 25 mins
- Cooking time
- 80 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 13 March 2018
2 kilo rundvlees zonder bot
1 ui
3 t. Knoflook
3 wortelen
1 kleine zak diepvries okra
Aardappelen
Peterselie
Tijm
3 el paprikapoeder
1 el komijn
Zout
200 ml bio druivensap blauw
3 el appelazijn
1 glas water
2el ghee
1 el olijfolie
1 tl venkelzaad heel
1l homemade kruidenbouillon
1 el bloem
Bak het vlees op beide kanten goed aan in de ghee en het olijfolie..
Doe het paprikapoeder en de komijn erbij…laat dit even mee bakken..
Daarna de ui en knoflook
Vul het op met de druivensap het water en doe de azijn erbij..
De in plakjes gesneden wortel en de venkel daarna..
Laat dit 30 minuten pruttelen
Spoel de okra af en doe deze met de gesneden aardappelen erbij….
Je kunt dit gerecht met rijst of brood serveren ..

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 3.2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.