- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 45 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 19 June 2015
De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen). Deze hoeveelheid is goed voor een ronde bakvorm van 24cm of een vierkante bakvorm van 20×20 cm. Let op: er staat een handje vol bij eieren, omdat ik er iets in moet vullen.
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4]
- Beboter de bakvorm en bestuif deze met bloem of bekleed de bodem met bakpapier en vet deze ook in.
- Doe de eieren met de suiker en vanillesuiker in een kom.
- Let op: Mix je met een keukenmachine, leg de eieren dan vooraf in warm water.
- Zet de kom in een bak met heet water en klop de suiker door de eieren; klop tot de suiker volledig is opgelost en er een dikke, lichte en schuimige massa is ontstaan; klop zeker 10 minuten
- Spatel de gezeefde bloem, de maizena en het zout er voorzichtig door; niet mixen maar spatelen!
- Schep het beslag in de bakvorm.
- Bak het gebak in ca. 45 minuten in het midden van de oven op 160 grraden.
- De biscuit is klaar als je er een droge saté prikker uit haalt. (controleer dit regelmatig naar circa 35 min bakken)
- Laat de biscuit afkoelen op een rooster.
- Voor een groter vorm of hoger taart kan je de hoeveelheden verdubbelen, hou dan rekening met een langere baktijd.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.