Aubergine gevuld met tomaat …en grana padano

Preparation time
10 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Aubergine gevuld met tomaat …en grana  padano

 

Spoel de aubergine af onder de kraan met warm water..
Snijd plakken tot aan de stengel ..( maak een soort waaier van)
Maak een soort waaier van..en doe wat citroenensap  op iedere plak van
de aubergine …
Zout en peper uit molen…
Doe iedere plak met 1tl chilisaus bestrijken..
Leg nu 1 of 2 plakken tomaat erop…
Doe wat olijfolie in een schaal en plaats de aubergine daar in…
Gaar deze 35 minuten in de oven op 200 graad..
Als de aubergine bijna gaar is doe de grana padano overheen..
Plaats het geheel terug en bak het nog 5 minuten tot de kaas gesmolten en licht
gekleurd is..
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!