- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
3 eieren
150 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
Geraspte schil van een citroen
150 gram bloem
115 gr gesmolten boter
2 tl bakpoeder(8 gram)
3 el melk
100 gram geweekte rozijnen
2 appels
1 tl kaneel
Mix de suiker, vanillesuiker en eieren schuimig. Voeg de gesmolten boter toe terwijl je blijft mixen. Dan voeg je de citroenrasp, bloem en bakpoeder erdoor mixen en tenslotte de melk. Mix dit goed door en voeg daarna de rozijnen erdoor. Schep dan in papieren vormpjes het beslag.
Schil de appels, verdeel in partjes en snijd ze in dunne schijfjes.
Meng ze met kaneel en druk ze dan in het beslag en bak ze in een voorverwarmde oven op 175 graden.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.