- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 18 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 19 June 2015
- 5 stuks
- aardappels
- 1 stuks
- rode ui
- 1 stuks
- bieslook
- 1 handje vol
- Mayonaise (gebruikt in recept: Zaanse)
- 1 handje vol
- Peper
- 1 handje vol
- Zout
- 2 stuks
- eieren
De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen). Let op: er staat handje vol, omdat ik iets moet invullen. Alles is uiteraard naar smaak te bereiden.
Click to rate this post!
[Total: 11 Average: 3.6]
- Schil de aardappels en spoel ze onder de kraan
- Snij ze in blokjes in de formaat die jij wilt voor je salade.
- Doe ze in een pan met water en zout en laat ze gaar koken en giet ze af.
- Pak een kom en doe de uitgelekte aardappelstukjes er in.
- Doe er wat peper en eventueel nog wat zout bij op smaak.
- Snij de bieslook fijn en voeg het erbij.
- Pak een rode uitje en snij hem heel fijn. Zo fijn mogelijk!
- Doe de fijn gesneden rode ui bij de aardappelstukjes.
- Kook de eitjes en pel ze.
- Snijd de eieren in de gewenste grootte. En doe deze ook bij de aardappelstukjes.
- Voeg nu de mayonaise na smaak toe.
- Roer alles goed door en zet de salade voor een uurtje in de koelkast.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.