- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 6 August 2015
200 ml slagroom
200 ml creme fraiche
6 el poedersuiker
1 zakje klop fix
Half pakje Turkse chocoladebiscuitjes
Half reepje witte chocolade
Half reepje melk chocolade
Klop de slagroom stijf met de helft van de poedersuiker en klop fix. Klop dan de crème fraiche en de rest van de suiker erdoorheen. Bedek een schaal van 20×20 cm met aluminiumfolie. Bedek de bodem met een laag crème fraise en leg daarop een laag koekjes.
Dan weer crème, koekjes etc. Ga door tot de schaal vol is en eindig met een laagje crème. Rasp de chocolade en strooi over de bovenkant. Laat een nacht in de koelkast en snijd in stukken als straat.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.