- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
1 kg aardappelen
2 pakjes room(van 200 ml)
Zout en peper
Nootmuskaat
1 tl tijm
Knoflook(poeder)
Geraspte kaas
Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes. Doe ze in een pan met dikke bodem. Giet er room bij en voeg de zout, peper, nootmuskaat, knoflook en de 1tl tijm toe. Laat dit alles 10 minuten zacht koken.
Verwarm ondertussen de oever voor op 200 graden. Schep de aardappelschijfjes uit de pan in een ovenschaal. Laat de room een paar minuten inkoken en op hoog vuur zodat hij wat dikker wordt. Giet de room over de aardappelen en bestrooi met geraspte kaas.
Zet de schaal voor 200 minuten in de oven tot dat hij goudbruin en gaar is.
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.8]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.