- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
250 gram bloem
100 gram suiker
2 eieren
Half zakje bakpoeder
1 tl vanillearoma
75 gram gesmolten boter
125 ml room
2 el cacao
Fijngehakte witte, pure en melkchocolade
Chocoladepasta
Meng bloem met suiker. Cacao en bakpoeder. Klop de eieren los met de room en vanillearoma en meng dit door de bloem. Voeg de gesmolten boter toe en meng dit kort met elkaar. Roer alles gewoon met een vork. Er moeten klontjes in het beslag blijven zitten anders worden de muffins te zwaar en compact.
Roer daarna de fijngehakte witte en melkchocolade erdoor. Schep 1 el beslag per muffinpapiertje en doe hierop een kleine tl chocoladepasta en hierop weer 1 el chocoladepasta. Druk er stukjes pure chocolade in en bak de muffins in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 25 minuten lang.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.