1) Eieren, suiker en olie mixen
2) Melk erbij en mixen
3) bakpoeder en vanillesuiker erbij en mixen
4) Meel erbij en mixen
5) Griesmeel (smida) erbij en mixen
6.) Maanzaad erbij en roeren (niet mixen)
6) bakvorm van ong. 26 = 30 cm bekleden met bakpapier (invetten is niet nodig)
7) Cake ong. uurtje laten bakken op 155 graden (je kent je eigen oven het beste, gewoon zoals je normaal ook cake maakt). de cake is gaar als je er met een prikker in prikt en er alleen vochtige kruimels uitkomen.
8) Terwijl de cake bakt, maak je de pistash klaar en maal je deze grof
9) Wanneer de cake klaar is laat je deze goed afkoelen in de vorm
10) In de tussentijd maak je de slagroom klaar en bewaar je die zo lang de cake afkoelt in de koelkast
11) Wanneer de cake goed is afgekoelt haal je deze uit de vorm en besmeer je de bovenkant (of onderkant, wat je zelf wil) met slagroom en doe er je gemalen pistash erover heen.
12) Dan is je cake klaar... bewaren in de koeling
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.