- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Ontbijt
- Posted by
- Posted on
- 19 June 2015
- 2 handje vol
- eieren
- 250 mililiter
- melk
- 1 Eetlepel
- boter
- 100 gram
- bloem
- 1 handje vol
- vanille suiker
- 1 kneepje
- Zout
- 1 Eetlepel
- Suiker
- 1 Eetlepel
- oranjebloesemwater (hoeft niet persé)
De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen).
Let op: geen baktijd, enkel 1 uur in de koelkast!
Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 3.8]
- Mix de eieren, melk en de eetlepel boter (laat de boter smelten in de magnetron) en mix alles goed..
- Voeg de zout, suiker, vanillesuiker en oranjebloesemwater toe en mix weer even.
- Als laatste de meel en weer goed mixen.
- Laat het een uur rusten in de koelkast.
- Verwarm een koekenpan met antibaklaag.
- Smeer de pan goed in met beetje boter
- Doe er 1 soeplepel beslag in en draai met je pan tot het beslag over de hele pan is verdeeld.
- Dan bak je ze aan beide kanten op een middelmatige vuurtje heel lichtbruin
- Tip: serveer warm met lekkere gesmolten chocolade, een bolletje ijs of heerlijk vers fruit.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.