- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 16 February 2018
1 pak filodeeg
4 handen vol spinazie gewassen en gehakt.
1 grote ui gesnipperd
1 t knoflook geperst
Peper ui te molen
1/2 tl paprikapoeder gerookt
3x 1/2 feta blok uit de blik
Verkruimel de feta…
Fruit de ui en de knoflook in wat olijfolie aan …
Doe de spinazie erbij en roer dit om..
Als de spinazie begint te slinken haal je de pan van het vuur en laat je alles afkoelen…
Meng nu de feta doorheen…
1 ei
2 el yoghurt
3 el olie
Vermeng dit en klop het even op..
Neem 2 vellen filodeeg en vouw deze als een vlinder ..
Vouw die na het midden
Doe wat van het eimengsel overheen en 2 el van het spinazie mengsel op de onder kant van de gevouwen filo bladeren …rol het nu op en zet ze op de bakplaat die je hebt voorzien van bakpapier…
Verwarm de oven op 200 graden
Bestrijk de borek met het zelfde eimengsel en strooi wat nigelle zaadjes overheen en bak ze 30/35 minuten
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.