- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 13 February 2018
200 gr bio speltbloem
10 gr bakpoeder
1 ei
50 gr volle kwark
25 gr homemade kruiden kaas of Boursin..
1/2 tl zout
25 ml olijfolie
25 ml melk
Oregano en tijm
Geraspte oude Amsterdammer kaas of oude boerenkaas .. of welke je zelf lekker vind..
Doe alle ingrediënten in de kneed kom ( behalve de geraspte kaas)
Kneed 3 minuten lang een zachte deeg …
Is de deeg nog wat plakkerig kneed dan met je handen nog wat bloem onder ( maar niet te veel) let op je eigen gevoel…
bloem heeft niet altijd hetzelfde
Verwerkingsproces…
Kneed de deeg nog eens door op de werkplank en deel deze in 4 of 5 bollen …
Vorm de deeg mooi rond en zet de bollen op de bakplaat ..,
Verwarm de oven op 200 graden..
Druk met de hand de bollen ietsjes plat en doe de kaas rijkelijk overheen …
Bak deze lekkeren kaasbroodjes 20 minuten…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.