- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 20 November 2017
Olijvensaus…
Neem 3 koppen groene olijven met pit..( de smaak is beter als zonder pit)
1 ui fijn gehakt..
1 el olijfolie
2 teentje knoflook fijn gehakt..
1 stuk gember fijn gehakt
1 el homemade kipkruiden (recept staat op de site)
2 el ghee
Zeezout
1/4 citroen fijn gesneden ( van de homemade ingelegde
Citroenen)
Een paar takjes Koriander gehakt..
1/4 bosje peterselie gehakt
Bak de ui, knoflook en gember aan in de verhitte ghee..
Doe 1 el olijfolie erbij en de specerijen….
roer het goed om en doe daarna de citroen en de olijven erbij …
Laat het een sudderen en doe dan de tomaatjes en de kruiden erbij…( zonodig wat water aan toevoegen)
Zet het vuur wat zachter …
Laar de saus 20 minuten zachtjes garen…
Gegrilde kip
Was het kip met azijn en dip het droog met keukenrol papier…
Maak een marinade van yoghurt
Knoflook, kipkruiden ( homemade)en paprikapoeder..
Marineer de kip ermee en gril de kip 40 minuten…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.