- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 12 May 2017
300 gram kalfsgehakt
4 teentjes knoflook geperst
2 uien fijn gehakt
1 chili in fijne ringetjes gesneden
1 rode en groene paprika in blokjes gesneden
3 gepelde tomaten fijn gesneden
4 takjes verse tijm
1/2 bosje koriander
1/2 bosje peterselie
1/2 liter homemade tomatensaus
2 el paprika pieder
1 el komijn
Zout
4 el olijfolie
Bak het gehakt goed aan in het olijfolie ..
Voeg de ui,knoflook en peper aan toe..
Roer het door elkaar…
Voeg de rest aan toe ,behalve de koriander en peterselie..
Laat de saus op een matig vuur 15 minuten koken…
Doe nu de kruiden erbij ….
Laat de saus nog eventjes verder koken en voeg op laatst nog wat extra olijfolie aantoe…
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2.2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.