- Preparation time
- 45 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Ontbijt
- Posted by
- Posted on
- 26 June 2016
350 gram bio volkorenmeel
50 gram tarwemeel
15 gram gist
1 tl honing
1/2 tl zeezout
1 tl homemade ghee
1 tl gebroken lijnzaad
1/2 tl gebroken karwijzaad
220 ml lauw water ( kan iets meer zijn )
Verroer alles met elkaar en kneed 6 /7 minuten een mooie gladde deeg ..
Door het toevoegen van vet( ghee is de deeg wat meer plakkerig)
Je kunt altijd wat meer meel toevoegen …
Bekleed de bakplaat met bakpapier..
Stort de deeg daarop en vorm een mooi rond brood..
Dek het brood af met plastiek folie en laat het 45 minuten rijzen…
Bak het brood 25 /30 minuten in de voorverwarmde oven Op 250 graden..
Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 3.7]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.