- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 26 June 2016
250 gram speltbloem
150 gram fijn griesmeel (smida)
1/2 tl zeezout
1/2 klontje gist
1 tl honing
1 el olijfolie
250 ml water +-
Voor de afwerking…
Olijfolie
Gehakte rozemarijn
Grof zeezout
Gedroogde rode uisnippers
Vermeng alle bovengenoemde benodigdheden en kneed een zachte deeg
5 minuten met de kneedmachine…
Plaats pakpapier op je bakplaat…
Doe wat meel erop strooien…( dun laagje )
Deel de deeg in tweeën en vorm langwerpige platbroden…
Vet je handen in met olijfolie..
Druk met je vinger gaatjes in de deeg ..
Verdeel de gehakte rozemarijn overheen en wat korrels zeezout…
Laat de broden 40 minuten onder een folie rijzen…
Verwarm intussen de oven op 250 graden..
Bak de platbroden 30/35 minuten….
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.