- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 19 July 2016
Zalm en witvis in een heerlijke witte saus..met pasta…
Zalm en witvis in parten snijden…
Met citroen en wat olijfolie marineren…
2 uien fijn hakken
3 teentjes knoflook persen…
3 el olijfolie
Dille
Zeezout
Peper uit de molen…
3 el maizena (of bloem)
100 ml kookroom
200 ml homemade visbouillon
200 ml melk
1 tl mierikwortel (fijn geraspt)
Bak de uitjes en de knoflook goed aan in het olijfolie..
Maak een papje van de melk en de maizena…
Voeg daar ook mierikwortel ,het zout en de peper aan toe…
Roer dit onder de uien en laat dit zamen opkoken…
Blijf wel even roeren ….
Daarna vul je het sausje op met de visbouillon…en daarna doe je de room erbij..
Zet het vuur zacht…en voeg nu de dille en de vis aan toe…
Laat dit op een laag vuur 10 minuten pruttelen…
Kook intussen het water voor de pasta…
Als de pasta gaar is even in een vergiet gieten en laten uitlekken..
Serveer een lekkere frisse rauwkost salade erbij …
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.