- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 2 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 12 November 2017
Yoghurt dressing
100 ml appelazijn
350 gr griekse yoghurt
175 ml water
5 gr zout ( wie wil kan meer nemen dat is
voor alle ingrediënten zo)
50 gr honing
1 blokje homemade kruidenbouillon
2 tl maizena
1 grote el mosterd
1 el dille
1 tl knoflookpoeder
30 ml lijnzaadolie
Kook het water met het bouillon
blokje en de maizena op..,
Het wordt dan een smeuïge vloeibaar mengsel..
Van het vuur halen en de rest van de ingrediënten ondermengen ….
Goed kloppen zodat alles goed vermengd is.
Afvullen in steriele flesjes en in de koelkast is dit zeker 4 weken houdbaar..
Click to rate this post!
[Total: 11 Average: 3.6]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.