- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 2 January 2017
Venkel en erwten in een bechamelsaus..
1 knol venkel
1 glas erwten
1 ui
3 teentjes knoflook
1/4 tl lavendel
Peper uit de molen
3 el olijfolie
2 el bloem
3/4 liter melk 1/4 liter kookroom
Het groen van de venkel..
Was en snijd de venkel en de ui in slierden…
Hak de knoflook
Bak dit aan in olijfolie en doe de venkel erbij…
Zet het vuur zacht en laat het langzaam garen…
Kook water en doe daar wat zout erbij..
Blancheer de erwten en spoel ze koud af…
Doe deze bij de venkel en laat alles garen…
Roer in een kom een papje met de bloem en de melk
Doe dit bij de groenten en blijf roeren….als de saus begint te binden doe dan de room
en de specerijen/ kruiden erbij …
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.