- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 3 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 1 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 29 January 2017
Vanillepaste
5/6 vanille stokjes
90 ml water
90 gram suiker
25 gram suikersiroop
Knip de vanille stokjes in kleine stukjes en maal deze heel fijn…
Kook 35 ml water en 1 el suiker tot een siroop..is ongeveer 20/25 gr na het koken..
Laat het afkoelen…
Doe de de suiker ,het water en de siroop bij de fijn gemalen vanille en mix alles heel goed …..blend het tot het een dik vloeibare paste is…
Vul de paste in een steriel potje of flesje en bewaar het donker en koel..(koelkast)
Dit blijft maanden goed…
Verfijn je koude en warme gerechten ermee…
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.