- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 12 November 2017
1 liter homemade tomatensap
1 el homemade tomatenpuree
Ui
Prei
Wortel
Erwten
Knolselderij
Rijst
2 blokjes Homemade kruidenbouillon
Zout
Gemberpoeder
Kurkuma
Komijn
300 gr kalfsgehakt
2 el olijfolie
Koriander
1 liter water
Was en snijd de groentes ..
Doe het olie eerst in de pan en fruit de gesneden ui aan..
Doe de tomatenpuree, de sap
de kruidenbouillon en alle specerijen erbij.
Laat dit even opkoken …
Doe nu 1 liter erbij en de rijst en de groentes…
Kook de soep op een lager vuur verder..,
Kruid het gehakt met zout, peper
komijn en pers 1 teentje knoflook erin . Doe 1 ei erbij en meng alles door elkaar.
Maak kleine balletjes ervan…
Die valletjes in de soep als de groentes bijtgaar zijn…
Breng het verder op smaak met de gehakt koriander…
Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 3.4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.