- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 10 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
Tagliatelle
2 kipfilet
Canjunkruiden
Half bakje champignons
Halve rode paprika
1 ui
Gehakte peterselie
2 knoflookteentjes
Zout en peper
Paprikapoeder
Voor de roomsaus:
2 el bloem
1.5 el boter
Half bouillonblokje
150 ml room
Bak de kipfilet met cajunkruiden in olie met boter aan alle kanten mooi goudbruin en gaar in ongeveer een half uurtje.
Fruit in wat olie de gesnipperde ui, knoflook. Paprikablokjes en champignons in plakjes. Voeg wat zout, peper en paprikapoeder toe. Roerbak dit even goed en laat op laag vuur zacht worden. Maak ondertussen in een pannetje de roomsaus door de boter te smelten, haal de pan van het vuur en roer de bloem erdoorheen. Voeg het bouillonblokje beetje bij beetje toe en blijf goed roeren. Tenslotte room erdoor mengen en nog even laten pruttelen. Meng door de champignons/paprika en voeg peterselie toe.
Kook de pasta en meng de saus er door heen. Je kan de kipfilet er door heen roeren of apart bij serveren
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.