- Preparation time
- 60 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 3 May 2018
250 gr sushi of dessert rijst
Verschillend fruit zoals;
Mango
Aardbeien
Kiwi
Meloen
Schokolade crêpes( ipv zeewier)
200 gr speltbloem
4 el cacao poeder
4 eieren
1 snufje zout
2 el citroenen suiker ( homemade )
300 ml melk
Maal hiervan een dunne beslag en bak dunne crêpes…
Laat ze helemaal afkoelen
Snijd de fruit in wat dikkere langwerpige blokken
Kook de rijst zoals op de verpakking staat vermeld ..
Laat de rijst helemaal afkoelen,
Het liefst een aantal uren ervoor
en in de koelkast …
Snijd de crêpes aan de zijkanten recht…
Maak je handen vochtig met een beetje koud water en verdeel de rijst op de crêpes.. (je kunt het beste 3 of 4 crêpes voorbereiden en de rijst erop verdelen )
Leg het fruit dicht naast elkaar en rol de crêpes strak op.,
Snijd de minder mooie einden van de opgerolde crêpes af en daarna snijd je dikkere 2 cm blokjes af..,
Voor het serveren de fruit sushi
15 minuten in de koelkast laten rusten..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.