Stevige vogeltongetjes soep

Preparation time
15 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
7 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Stevige vogeltongetjes soep

1kilo kalfsvlees met bot

1 grote ui fijngesnipperd

1 t. Knoflook geperst

1 1/2 el Specerijen mengsel

( fenegriek, gemberpoeder, paprikapoeder,kurkuma, komijn , peper en zout)

2 el olijfolie

1 tl ghee

Wortel fijn gehakt

1/2 glas linzen

2 liter kruiden bouillon

Peterselie

Vogeltongetjes (1 glas met oren )

Snijd het blees  in kleine blokjes.

Bak het aan in de olijfolie en voeg de ui en knoflook aan toe.

Doe nu de rest erbij , behalve de vogeltongetjes …

Roer het om en giet de bouillon erbij…laat dit even opkoken en zet het vuur dan zacht..

Na 20 minuten doe je de pasta erbij en eventueel nog wat bouillon of water..afhankelijk van de hoeveelheid pasta  …

( de botten van het vlees mee koken deze geven extra smaak aan het gerecht en het merg in de bot is heel gezond)

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.3]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!