- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 40 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 7 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 20 February 2018
1kilo kalfsvlees met bot
1 grote ui fijngesnipperd
1 t. Knoflook geperst
1 1/2 el Specerijen mengsel
( fenegriek, gemberpoeder, paprikapoeder,kurkuma, komijn , peper en zout)
2 el olijfolie
1 tl ghee
Wortel fijn gehakt
1/2 glas linzen
2 liter kruiden bouillon
Peterselie
Vogeltongetjes (1 glas met oren )
Snijd het blees in kleine blokjes.
Bak het aan in de olijfolie en voeg de ui en knoflook aan toe.
Doe nu de rest erbij , behalve de vogeltongetjes …
Roer het om en giet de bouillon erbij…laat dit even opkoken en zet het vuur dan zacht..
Na 20 minuten doe je de pasta erbij en eventueel nog wat bouillon of water..afhankelijk van de hoeveelheid pasta …
( de botten van het vlees mee koken deze geven extra smaak aan het gerecht en het merg in de bot is heel gezond)
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.