- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 6 August 2015
400 gram verse spinazie
1 ui
Knoflook
250 gram ricotta
1 pak cannelloni pasta
Geraspte kaas
Geraspte kaas
Bechamelsaus
Snijd de ui fijn en bak deze in een koekenpan. Stoom de spinazie in een pan. Als de spinazie klaar is voeg je die bij de ui. Doe er een beetje gemalen knoflook, zout en peper bij. Haal daarna pan van het vuur.
Verwarm de ricotta in een steelpan en voeg dit toe aan de spinazie. Roer dit goed door elkaar heen.
Pak een ovenschaal en giet de helft van de bechamelsaus er in. Pak vervolgens de cannelloni pasta en smeer daar de spinazievulling in zoals op de foto. Leg de rolletjes in de ovenschaal.
Je kan er ook tomaten saus naar keuze over heen doen. Bestrijk nu de andere helft van de bechamelsaus over de paste en bestrooi daaroverheen de geraspte kaas.
Verwarm de oven voor op 200 graden en laat de pasta ongeveer 20-25 minuten in de oven staan.
Laat nadat de pasta gaar is geworden even afkoelen en lekker smullen.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.