- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 13 April 2019
3 grote koppen rijst..
1 kopje witte amandelen..
1/2 kop rozijnen ..
Poedersuiker..
Roomboter..
Snufje zout..
Kaneel..
Was en kook de rijst…
Maal de amandelen fijn..
Spoel de rozijnen af en zet ze voor 20 minuten in water..
Als de rijst gekookt is , even op een grote bord storten en iets af laten koelen…
Neem een flink stuk roomboter en laat deze in de rijst smelten..
Vermeng dit goed met 2 lepels of tussen je handen …
Doe nu de rozijnen en wat poedersuiker door de rijst mengen ..
Vorm de rijst op een bord (bv zoals op de foto)
Versier nu met de gemalen amandelen, poedersuiker en vers gemalen kaneel ( is het beste)de rijst en serveer deze nog warm..
Click to rate this post!
[Total: 11 Average: 2.6]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.