- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 4 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 31 July 2019
4 middel grote aardappelen..
1 ui..
1ei..
2 el bloem..
Zout..
Peper..
Peterselie..
Olie om de rösti te bakken..
Spoel de aardappelen af onder de kraan .,
Schil de aardappelen ..en rasp ze op een mandoline ..
Rasp ook de ui..
Vermeng deze met de aardappel sliertjes…
Laar dit 5 minuten staan.,
Pers nu de geraspte aardappel goed uit zodat al het vocht eruit is( dat doe je het beste met je handen)..
Doe nu het ei, wat zout en peper
erbij..
Roer het goed door elkaar..
Voeg nu de bloem en de fijn gehakte peterselie erbij..
Verhit wat olie in de koekenpan..
Bak de rösti op beide kanten bruin..
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.