Rode bieten/ aardappelpuree

Preparation time
20 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
2 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Rode bieten/ aardappelpuree

Rode bieten aardappel puree….

Rode bieten
Aardappelen
Ui
Melk ,zeezout en peper uit de molen..
Was en kook de rode bieten…
Haal het velletje eraf en rasp de bietjes fijn…
Was de aardappelen en schil ze…
Snijd ze door het midden en kook ze met water en voeg daar zout aan toe..
Hak de ui fijn…
Laat de aardappelen uitlekken in een vergiet…
Verhit wat olijfolie en bak de ui aan…
Doe de bietjes erbij en breng deze op smaak met zeezout en peper uit de molen..
Breng de melk aan de kook…
Pers de aardappelen door een aardappelpers….en doe deze bij de melk…
Voeg ook hier zout aan toe…
Meng nu de rode bieten door de puree ….
Kruid de kippendijen …
Bak de in repen gesneden kippendijen in olijfolie aan tot ze mooi bruin zijn…
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!