- Preparation time
- 45 mins
- Cooking time
- 55 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 21 December 2018
320gr bloem
2 el cacao
200gr suiker ( wie wil kan keer nemen)..
1 tl backing soda..
1 msp zout..
240/50ml karnemelk..
180 ml olie..
2 eieren..
100 gr roomboter..
2 el rode kleurstof
Vulling en topping ..
300 ml slagroom..
400 gr volle kwark..
200 gr poedersuiker..
2 el vanille extrakt ( homemade
of gekocht)..
200 gr fijne kokos..
Oven voorverwarmen op 180 graden zonder hetelucht..
Bakvorm 17 cm ..
Baktijd 55 minuten ( afhankelijk oven .. maak de stokjesproef)
Bakvorm goed insmeren ..
Klop de eieren met de suiker en
het zout schuimig..voeg het olie en de karnemelk aan toe..
Vermeng het backing soda met het bloem..daarna de cacao en zeef dit .. vermeng het met het beslag en voeg daarna de kleurstof aan toe.. vermeng alles heel goed…
Vul het beslag in de ingevette vorm en bak de red velvet 55 minuten ..
laat deze goed afkoelen ..
Vermeng alle ingrediënten voor de vulling en zet deze voor 20 minuten in de koelkast..
Snijd de deksel voorzichtig van de cake en daarna de cake door midden..
Du de vulling op de onderste helft van de cake en daarna de topping..
Maak altijd stokjes proef want iedere oven bakt anders..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.