Ras el hanout op mijn manier

Preparation time
45 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Ras el hanout op mijn manier

 

Gemberpoeder

Kurkuma

Zwarte peper

Komijn

Komijnzaad

Fenegriek

Paprikapoeder

Chilivlokken

Kaneel

Piment

Mosterdzaad geel

Korianderzaad

Venkel

Jeneverbes

Nigellezaad

Kruidnagel

Foelie

Sesam

 

Gedroogde kruiden;

Rozemarijn

Laurierblad

Salie

Rozemarijn

Uien

Knoflook

Lavendel

1roosje omdat die heel sterk van smaak zijn.

 

De hoeveelheid van één ieder is zeer persoonlijk ivm eigen smaak..

Dus wil je dit maken , neem dan van de sterk geurende en

sterk smakende specerijen minder ..

De kruiden komen uit mijn tuin en zijn bio.,

De meest specerijen zijn ook bio..

Alle bovenstaande kruiden en specerijen zijn niet alleen heerlijk van smaak , maar zijn ook nog ééns heel gezond..

 

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 2.6]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!