- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 4 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 20 December 2018
200 gr amandelen roosteren in de oven op 200 graden..
Af laten koelen..
Smelt 200 gr witte chocolade au bin marie ..
Vermeng 100 gr poedersuiker met 100 gr fijne kokos .
Roer de chocolade onder de amandelen zodat alle noten bedekt zijn met de chocolade..
Doe het poedersuiker/ kokos mengsel in een bakje met deksel.
Doe de amandelen erbij en sluit het bakje goed af..
Schut nu alles goed door elkaar..
Verdeel de Raffaello Amandelen op een een platte bord en haal ze met een vork uit elkaar.,
Zet ze even op een koele plaats tot ze helemaal zijn afgekoeld …
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2.6]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.