- Preparation time
- 55 mins
- Cooking time
- 35 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 1 April 2018
2 mokken bio speltbloem
1 mok tarwe volkoren meel
30 gr gist
Zout
2 el ghee of roomboter
1/2 mok melk
1/2 mok lauw water
Doe alle ingrediënten in de kom van de kneedmachine..
Begin met de laagste stand om te kneden is de deeg goed gemengd , zet dan de machine op een hogere stand en kneed 8 minuten …
De deeg is zacht en iets kleverig…
Doe bloem overheen en dek de deeg af met plastiek folie..
Laat de deeg 35 minuten rijzen..
Voor de beleg..
Oude geraspte kaas..
1 buffel mozzarella..
Olijfolie
1 tl knoflook poeder
1 tl oregano
1 kleine cherry tomaat fijn gesneden
Neem de gerezen uit de kom en kneed deze licht door met hand ..
Maak 2 delen ervan..
Leg bakpapier op een bakplaat ..
Verwarm de oven op 220 graden
Zonder hete lucht…
Druk met je handen zachtjes de deeg in de gewenst vorm ( zie foto)doe olijfolie op de deeg en maak met je vingers kuiltjes in het brood..
Doe eerst het knoflookpoeder erop..daarna de kaas , tomaat en de buffel mozzarella ..op laatst de oregano ..en nog wat extra olijfolie..
Laat de broden nog 15 minuten rijzen en bak het pizza brood 30 minuten en het naturel 25 minuten…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.