- Preparation time
 - 130 mins
 - Cooking time
 - 25 mins
 - Difficulty
 - makkelijk
 - Serves
 - 2 people
 
- Meal course
 - Diner
 - Posted by
 - Posted on
 - 10 March 2018
 

250 gr bio spelt bloem
175 ml lauwwarm water
1 zout
1/2 pakje gist
Doe alle 4 ingrediënten in de kom van de kneedmachine en kneed 7 minuten een zachte deeg… de deeg moet helemaal loskomen van de kom …
Dek de deeg af met folie en laat deze 2 uur rijzen ..,
Vet je vorm in en verwarm de oven op 220 graden …25 minuten
Leg de deeg op de bakplaat/vorm en vet je handen in met olijfolie .. druk nu zachtjes de pizza in de vorm … doe de beleg na wens erop …
zoals buffel mozzarella en parmezaan
Homemade tomatensaus met oregano
of bassilicum ..
Click to rate this post!
[Total: 1  Average: 2]

No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.