Pittige mix voor sauzen

Preparation time
5 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Pittige mix voor sauzen

Mix voor pittige sauzen

1 hele gember wortel

3 kurkuma wortel

7 teentjes knoflook

4 hete pepers gedroogd of vers

6 el olijfolie

 

Maak de gember en de kurkuma

schoon en snijd deze in stukken

Pel de knoflook

Doe alles in de keukenmachine fijn hakken … voeg nu de olie aan toe en mix het verder tot een smeuïge massa…

Vul de sauzen mix in een steriel potje en doe nog wat olijfolie overheen…

In de koeling 4 weken houdbaar

 

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2.2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!