Patatesli Köfte

Preparation time
40 mins
Cooking time
50 mins
Difficulty
gemiddeld
Serves
6 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Patatesli Köfte

 

 

Voor het gehakt:

250 gram gehakt

1 klein uitje, geraspt

1 knoflookteentje, geperst

Paar takjes verse fijngesneden peterselie

1 tl zout

Mespunt Cayenne peper

1 el tomatenpuree

Voor de aardappelen:

2 tomaten

4 aardappelen in partjes

1 el olijfolie

Meng het gehakt met de kruiden, ui en knoflook en eventueel tomatenpuree en maar maak er staafjes van. Kook de aardappelen 5 minuten en giet ze dan af. Meng ze met de olie en kruiden,. Neem dan een ovenschaal. Vet deze is met olie en leg dan om en om de staafjes gehakt,  partjes aardappelen en tomaat er in. Bak de schotel op 220 graden voor 40-50 minuten.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!