- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 2 June 2019
2 rode puntpaprika’s..
2 tomaten..
1 groene peper..
2 rode uien klein of 1 grote.,
2 teentjes knoflook..
3 takjes peterselie.,
2 takjes koriander.,
4 blaadjes basilicum..
sap van 1/2 citroen..
1 el granaatappel siroop..
1 el gedroogde munt..
1 tl sumac..
Zeezout.,
1 el tomatenpuree..
1 el paprikapuree..homemade..
1 tl chilipaste homemade..
Doe alle groentes in de keukenmachine en hak dit heel fijn..
Die het mengsel in een vergiet
en laat het uit lekken..
Druk het mengsel met een lepel goed plat zodat het meeste vocht uit het mengsel komt..
Vang het vocht op , dit kun je voor in sauzen of soeppen gebruiken..
Doe nu de specerijen ,kruiden , tomatenpuree en paprikapuree erbij ..
Breng het op smaak met zout , sumac en granaatappel siroop..
Deze dip smaakt heerlijk met vers homemade Marokaans of Turks brood..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.