- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 40 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
Benodigheden:
1 zakje vanillesuiker
500 gram bloem
4 eieren
1 liter melk
Wat roomboter om in te bakken
1 pot chocoladepasta ( je gebruikt niet de hele pot chocoladepasta, dus een hele pot is niet nodig)
ongeveer 100 gram poedersuiker
Voorbereiding: Doe de vanillesuiker, eieren, bloem en melk samen in een mengkom. Meng dit goed door tot een beslag.Dit kan met een garde, maar een handmixer werkt beter en sneller. verhit een pan. Doe wat roomboter in een pan, als de roomboter is gesmolten doe je een soeplepel beslag in de pan. Draai de pannenkoek om als je ziet dat de randen goudbruin beginnen te worden. Draai de pannenkoek om, tot hij gaar is. Deze stappen herhaal je telkens weer tot je beslag op is. Laat de pannenkoeken 10 minuten afkoelen. doe een pannenkoek op je bord. Smeer daar op de chocoladepasta. Doe hierop weer een pannenkoek en besmeer die ook met chocoladepasta. Herhaal deze stap tot je pannenkoeken op zijn. Doe 75 gram poedersuiker samen met wat eetlepels warm water in een kom. Roer dit goed door, tot er een glazuur ontstaat. Smeer deze glazuur boven de pannenkoek. Strooi hierover wat poedersuiker. Decoreer de pannenkoekentaart met wat bananenplakjes en appelschijfjes.Ik heb koken en bakken geschreven met appel en banaan. Doe deze pannenkoekentaart nu in de koelkast. Je kan de pannenkoekentaart het best voor een paar uur in de koelkast zetten. Dit hoeft niet perse. Haal je pannenkoekentaart uit de koelkast en hij is klaar om gegeten te worden.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.