- Preparation time
- 60 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 4 February 2018
300 gr smida
200 gr bloem
1 tl honing
1/2 klontje gist
1 1/2 tl zout
100 ml lauwe melk
150 ml water
3 el olijfolie
Doe alle ingrediënten bij elkaar
En kneed 8 minuten een mooie gladde deeg…
Laat deze onder folie 35 minuten rijzen…
Bekleed de bakplaat met bakpapier en leeg de deeg erop…
Maak met je handen een platte brood zo groot als de bakplaat..
Strijk wat olijfolie erop en druk de olijven iets in de deeg…
Laat het brood nu nog 20 minuten verder rijzen…
Bak het olijvenbrood 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden…
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.