- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 5 November 2017
Okra in tomatensaus
4 el homemade tomatenpuree
4 el olijfolie
3 rode of witte uien fijngehakt
3 teentjes knoflook geperst
1/2 bosje koriander fijn gehakt
1/2 bosje peterselie fijn gehakt
Zeezout
1/2 chilipeper
1 tl komijn
1 tl paprikapoeder
500 gr okra ( zakje uit de diepvries )
Verhit de olie en fruit de uien en knoflook aan ..
Doe de tomatenpuree erbij en laat dit even mee fruiten…
Voeg de specerijen aan toe en vul het op met 1/2 liter water
Laat het 20 minuten koken op een matig vuur…
Voeg nu de kruiden en de okra
aan toe.
Laat dit 10 minuten verder koken
Serveer rijst erbij…
Click to rate this post!
[Total: 12 Average: 3.4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.