- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 24 September 2016
Nectarine gebak
200 gram bloem
1 pakje bakpoeder
4 el suiker
4 eieren
150 gram zachte roomboter
Amandelschijfjes
1 tl citroenen rasp
3 el Karamel paste..
4 grote nectarines ( de schil eraf halen ) in parten gesneden..
Extra…
Roomboter voor de bakvorm in te vetten..
Oven voor verwarmen op 200 graden..
Klop de eieren met de suiker tot een romige massa…
Voeg de zachte roomboter aan toe en de citroenen rasp..
Klop de beslag verder zodat deze mooi romig blijft ….
Meng het bakpoeder onder het bloem ….
Spartel het bloem langzaam onder het beslag..
Verdeel de amandelschijfjes op de bodem van de ingevette bakvorm…
Giet het beslag in de vorm en strijk dit glad…
Zet de nectarine parten op het beslag en strooi amandelschijfjes overheen..
Bak de cake 35 minuten….
Verwarm de karamel paste en doe die over de nog warme cake…
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 2.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.