- Preparation time
- 5 mins
- Cooking time
- 5 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 22 May 2019
1/2 l melk..
3el maizena..
2 el bloem..
70gr citroenensuiker homemade..( of gewone suiker met de rasp van een bio citroen )
1 ei..
2 el roomboter..
1 el rozenwater ..
kokos ..voor de afwerking..
Aardbeien en aardbeien saus of siroop..
Neem 1/4 van de melk en roer de maizena ,bloem ,suiker het ei en het rozenwater doorheen .. klop dit op ..
Breng de rest melk langzaam aan de kook..
Voeg roerend het maizena mengsel aan toe..
Zet het vuur wat lager en blijf roeren tot de crème opkookt en de dik word..
Roer nu de boter doorheen.
Neem kleine schaaltjes of kopjes,spoel deze uit met koud water..
Vul de crème 3/4 in de kopjes .,
Dek de ze af met folie en zet ze in de koelkast voor een paar uurtjes..
Als ze afgekoeld en opgestijfd zijn kun je ze zo uit het kopje storten en door de kokos rollen..
Afwerken met aardbeien of fruit na wens..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.