- Preparation time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 8 July 2015
Voor de broden neem je… 700 gram fijn meel 300 gram smida 1 klontje gist 1 1/2 tl zeezout 1 tl honing 200 ml karnemelk 400 ml lauw water Verroer de gist met wat water en honing voeg het bij de rest van de ingrediënten en kneed met de machine 8 minuten een zachte deeg … de deeg is perfect en er hoeft niets meer worden toegevoegt . dek de deeg af met plastiek folie en een theedoek en laat het 1 uur rijzen… voor de vulling olijven ,gedroogde tomaten klein gesneden en voor op het brood 1 gehakte ui fruiten in weinig olie… werk nu de olijven en de gedroogde tomaten door de deeg vorm de broden langwerpig en verddel de uien erop….(1ronde brood heb ik zonder vulling) laat de broden nog eens 30 minuten rijzen spuit water overheen en bak ze in de voorverwarmde oven op 250 graden 20 minuten…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.